vakantiemenu

- All Inclusive
- Jongeren Reizen
- Lastminutes
- Zon en Strand vak.
- Natuur en Cultuur
- Sfeer Vakantie
- Familie Vakantie

 

accommodaties

- Hotels
- Vakantiehuizen
- Vakantie Villa's
- Campings

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets
- Veerdienst

 

Cyprus
De Republiek Cyprus vinden we op het gelijknamige eiland Cyprus in het oosten van de Middellandse Zee en telt ongeveer 800.000 inwoners. Cyprus ligt ongeveer 100km ten westen van Syrie en 70km ten zuiden van Turkije. Cyprus is sinds 2004 lid van de Europese Unie maar puur geografisch ligt Cyprus eigenlijk in Azie. Cyprus mocht echter toch toetreden tot de Europese Unie onder druk van Griekenland.

Cyprus is vooral bekend vanwege het heerlijke vakantieklimaat maar het eiland heeft ook een aantal leuke bezienswaardigheden. In de stad Paphos liggen oude ruïnes uit de Romeinse tijd (2e tot 5e eeuw na Chr.). 25 kilometer voor de kust van Paphos ligt de rots van Aphroditem, waar volgens de legenden de godin van de schoonheid (Aphrodite) uit de zee geboren is.

neckermann Neckermann
Neckermann is de grootste reisorganisatie in Nederland op het gebied van vliegvakanties en heeft een zeer ruim aanbod aan vliegvakanties binnen Europa. Neckermann heeft verschillende reizen naar Cyprus en Cyprus waaronder goede all-inclusive aanbiedingen.

kras KRAS
Kras is, met meer dan 300.000 passagiers per jaar, al 85 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland. Ze hebben een divers aanbod van accommodaties in Cyprus en op Cyprus waaronder verschillende all-inclusives.
sunweb Sunweb
Sunweb is een zeer bekende reisorganisatie, met veel zon vakantie mogelijkheden. Sunweb heeft een goed aanbod aan accommodaties op Cyprus en Cyprus en heeft zodoende ook een aantal all-inclusive accommodaties.
boek-vakantie Boek-Vakantie.com
Deze website biedt een helder overzicht van de verschillende vakantie aanbieders. De aanbieders zijn voor u geselecteerd per land, stad en verschillende reis soorten. U kunt zo gemakkelijk de beste reis of goedkoopste vakantie vinden naar het land van uw keuze..
bex.nl Bex.nl
Bex.nl heeft een breed aanbod van scherpgeprijsde reizen in en rondom Cyprus. Bex is onderdeel van de OAD groep en heeft zodoende meer dan 30 jaar ervaring in de reiswereld.
thomascook Thomas Cook
Thomas Cook is onderdeel van Thomas Cook Nederland, één van de grootste reisorganisaties van Nederland. Andere bekende merken van Thomas Cook Nederland zijn Vrij Uit en Neckermann.
gobest GoBest
GoBest heeft voor iedereen de perfecte vakantie. Of u nu met het hele gezin lekker wilt ontspannen in de zon, een culturele rondreis wilt maken of samen wilt genieten van de prachtige natuur, u bent bij GoBest aan het juiste adres. En dat alles ook nog eens heel betaalbaar.

 

 
Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013